Zelfstandig begeleidwonen en je hobby als Radiozendamateur kunnen uitoefenen

Hallo Allemaal,

Ik ben mark , ik ben 26 jaar.

Ik kom uit Boskoop en woon sinds 14-09-2015 op Krabbescheer Philadelphia in Kerk en Zanen rondom Alphen aan den Rijn.

Ik ben since 2009 Novice Zendamateur , ik ben geen omroep station want dat denken velen of bakkies van 27mc dat is het ook niet, dit is echt wat professioneler op hobby vlak omtrent met Radio techniek bezig zijn, je wordt niet zomaar zendamateur je moet staats examen hebben afgelegd, ik ben novice zendamateur al ruim 9 jaar maar ik kan en mag pas echt alles met Full license maar in vergelijk met vroeger mogen wij N Amateurs al best veel. Mijn passie gaat uit naar de korte golf waar ik toen ik nog thuis woonden bij mijn ouders is het mij in 2013 gelukt een verbinding te leggen met New Zealand. Ik was toen met een eigen Amateur event station in de lucht op de korte golf met PD6WAD  in verband met “Wereld Autisme Dag”

Groetjes Mark PD0MV

www.veron.nl << informatie voor geinteresseerde.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).