Oranjeman en Gea openen tiende Prokkelsterrenslag

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de Oranjeman met de vraag of ik met hem wilde optreden tijdens de Prokkelsterrenslag. Ik vond het een grote eer dat hij mij vroeg en zei volmondig ‘ja!’.

Vandaag was het dan zover: de tiende editie van de Prokkelsterrenslag. Nadat ik mij goed had voorbereid, kwam ik aan bij Sportcentrum Olympos in Utrecht. Ik wist zeker dat de Oranje Man mij nog wel zou herkennen van de muziekfeesten, georganiseerd door de Vrienden van Philadelphia. Dat was al een super feest, waar ik ook al een liedje had gezongen met de Oranje Man.

Daar kwam hij aan, de Oranje Man in zijn oranje pak. Zoals altijd zag hij er weer feestelijk uit! Dat beloofde veel goeds voor deze dag, alleen moest ik mij natuurlijk ook nog even omkleden. Mijn oranje jurkje zat nog in mijn tas, maar al snel toverde ik mij om tot Oranje Vrouw. We oefenden nog even een paar nummers samen, en daarna gingen we samen het podium op. Toen hebben we een tiental liedjes gezongen, met een enthousiast publiek. Eerst was de zaal nog een beetje leeg, maar daarna vulde het zich vanzelf. Het publiek zong luidkeels mee en gingen met de voetjes van de vloer. De Oranje Man had een eigen tekst geschreven op het nummer ‘Always look on the bright side of life’. Doordat hij de tekst had uitgeprint, kon iedereen mooi meezingen. Ook zongen we met zijn allen het ‘Prokkellied’. Tot slot gingen we bij wat groepen langs om nog wat nummers te spelen.

Toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Zaterdag is het laatste Muziekfeest in Zwolle: dat wordt ook vast weer een groot feest! Wil je weten hoe het was? Houd dan deze site in de gaten.

One thought on “Oranjeman en Gea openen tiende Prokkelsterrenslag”

  1. Hallo Gea, wat een feest en wat deed je het geweldig! De zaal was al lekker warm gedraaid toen de officiële opening met Zumba kwam. Heerlijk meezingen en improviseren als alles weer eens anders liep dan gepland. Natuurlijk wist ik nog wie je was na de muziekfeesten! Dankjewel voor je geweldige inzet en graag tot ziens zaterdag tijdens het muziekfeest in Zwolle. Al meer dan 250 aanmeldingen heb ik gehoord dus dan zingen we samen “Het dondert en het bliksemt ….” Wilhelmus Hoekstra

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).