Muziekexpert Groot Veluwe

Even voorstellen

 

Tineke Weerstand

"Muziek; taal van het hart"

Blog

Ik ben Tineke Weerstand en werk als begeleider in de Jol in Lelystad. Sinds begin april ben ik binnen de regio groot Veluwe als muziek expert aan het werk. De reden waarom ik muziek expert ben geworden, is omdat ik leef voor muziek! Ik speel dwarsfluit, speel bij een orkest. Regel veel muzikale activiteiten binnen onze locatie met de muziek vrijwilligers. Een andere passie van mij is namelijk, om vrijwilligers te werven voor onze locatie en hen aansturen om activiteiten met onze cliënten te ondernemen. Als ik onze cliënten bezig zie met muziek, wordt ik helemaal blij! Ik heb de laatste jaren veel kennis opgedaan over muziek bij onze cliënten, omdat het mijn interesse heeft. Deze muzikale klik wil ik ook graag aan jullie doorgeven. Dus aarzel niet om me te mailen als je vragen hebt, of tips nodig bent, ik zal je graag te woord staan en ik hoop via de mail van tijd tot tijd leuke muziek wetenswaardigheden door te geven.

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).