Muziek maakt de mens BLIJ

Al 30 jaar zit ik in de muziek 🙂 Begonnen met Algemene Muzikale Vorming (AMV) op de muziekschool gevolgd door zes jaar pianoles. Omdat ik als klein ventje altijd als eerste langs de kant van de weg stond in afwachting op het marcheren van de fanfare, ben ik op mijn 14e lid geworden van deze gezellige muziekvereniging (Con Brio in Alphen a/d Rijn). Want wát is nou leuker om sámen muziek te maken?! Na negen jaar actief bij deze club wilde ik meer, dus ben ik overgestapt naar een andere vereniging: Show-& Marchingband AMIGO in Leiden. Op mijn werk weten al mijn collega’s en bewoners dat ik met passie lid ben van deze club. Ik laat hen altijd weten hoe de repetitie was en hoe mijn optredens zijn gegaan. Ik maak hen echt enthousiast voor mijn hobby! Af en toe laat ik foto’s en filmpjes zien wat altijd wordt gewaardeerd. Of ik zet een lekker stukje marsmuziek op op de groep (op volume HOOG). De bewoners hebben dan de grootste lol. En soms komt een collega met een groepje bewoners kijken bij een van mijn optredens. Zo ook laatst met het Leids Ontzet. Erg leuk!!! Ik ben van plan om zeer binnenkort op mijn locatie instrumenten aan te schaffen (tamboerijn, woodblock, sambaballen, etc.), zodat we mét elkaar kunnen genieten van muziek, en vooral het sámen spelen ervan. Wordt vervolgd…

Groetjes,

Bart (33, begeleider woonlocatie Koningshof, Alphen a/d Rijn)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).