Liefde voor muziek

Net de training muziek in het leerhuis afgerond. Ik ben al lange tijd opzoek naar mijn passie en mijn vuurtje die gaat branden als ik in de zorg werk. Ik merk dat ik een beetje opgebrand raak. Muziek is altijd heel belangrijk voor mij geweest in het leven. Ik ben gek op muziek en festivals en concerten. Ik zing ook graag en heb al een keer een zangles genomen. Nu ben ik gemotiveerd om een muziekinstrument te gaan bespelen en ik wil meer muziek gaan inbrengen als methode in de zorg. We hebben een leuke locatie waar we leuke dingen kunnen en mogen organiseren met bewoners voor de buurt. Laat dat festival de huiskamerconcerten en het Koor maar komen!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).