Glenn in GEAntwoord

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Dit keer in geantwoord: Glenn Kors, hij is cliënt bij Philadelphia en hij zingt vaak op zijn kamer en voor mensen in de zaal in de buurt. Jan Smit is zijn grote voorbeeld. Hij wordt vrolijk van zijn muziek en hij hoopt dan anderen blij worden als hij zingt.

Wat doe je voor werk?

Ik ben overdag buiten in de onderhoudsdienst bezig met schoffelen en andere bezigheden. In de winter doe ik kantwerk. We beginnen ‘s zomers om 7 uur en in de winter om 8 uur.

Hoelang woon je al bij Philadelphia?

Ik woon nu 5 jaar bij Philadelphia. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders.

Hoelang ben je al bezig met muziek?

Ik woonde nog bij mijn ouders toen ik met muziek ben begonnen. Dat is zo 10 jaar geleden.

Wat vind je leuk aan muziek?

Het fleurt mij op. En het doet me veel dat mensen naar me kijken die ik dan opfleur. Ik word er erg blij van als mensen naar mij vragen. Of ik bij hun op wil treden. De andere cliënten bij ons thuis wisten eerst niet dat ik kon zingen. Maar toen heb ik een optreden geregeld, zodat iedereen naar mij kon luisteren. Ze vonden het allemaal heel leuk.

Wat voel je met muziek?

Ik vind het leuk om nieuwe liedjes te oefenen. Daar word ik blij van. Ik vind het leuk als mensen blij worden van de muziek die ik zing. Dan word ik ook blij.

Van wat voor muziek hou jij het meest?

Ik hou het meeste van Jan Smit, maar andere Nederlandstalige muziek vind ik ook leuk. Ik probeer nu ook wat Engels te leren. Maar dat vind ik nog wel lastig. Nederlands blijft toch mijn lievelingsmuziek.

Waarom is het belangrijk dat Philadelphia veel met muziek doet?

Om andere te laten zien dat muziek heel belangrijk is voor iedereen. Nederlandstalig is voor iedereen makkelijk en iedereen begrijpt het.

Wat wil je de cliënten meegeven als ze willen gaan zingen?

Dat ze vooral goed blijven oefenen. En als ze met een talentenjacht mee willen doen, dat ze dan een makkelijk lied moeten doen dat de jury goed kent.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

top

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).